Me Epilän Autohuollossa pidämme autostasi hyvää huolta. Meiltä saat sijaisauton käyttöösi veloituksetta!

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen Pispalan valtatie 94.
Varaa aika

Kattavat ja luotettavat autohuoltopalvelut

Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla kaikkia automerkkejä valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Huollon jälkeen valmistajan autollesi myöntämä takuu pysyy voimassa. Annamme aina takuun tekemällemme huollolle ja käyttämillemme varaosille. Meiltä saat sijaisauton ilmaiseksi käyttöösi huollon tai korjauksen ajaksi!

Meillä onnistuu autojen määräaikaishuollot, öljynvaihdot, jakohihnan vaihdot, ohjauskulmien säädöt, jarrupalojen ja -levyjen vaihdot, automaattivaihteiston öljynvaihdot, vikadiagnostiikka, ilmastointihuolto ja autosähkötyöt sekä rengastyöt. Soita ja kysy meiltä lisää! Puh. 0400 578 020

Käytössämme on viimeisimmät autokorjaamolaitteet sekä nykyaikaiset tilat. Hinnoittelemme huollot järkevästi. Laadukkaat varaosat, koulutettu henkilökunta ja hyvä asiakaspalvelu pitävät autosi kunnossa ja sinut tyytyväisenä. Auto kannattaa huoltaa säännöllisesti. Ennakoivasti huollettu auto antaa varmoja kilometrejä ja pitää autosi jälleenmyyntiarvon hyvällä tasolla.

Ajankohtaista

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin osoitteeseen Pispalan valtatie 94. Tervetuloa tutustumaan uusiin toimitiloihimme!

Suhtaudumme vakavasti koronaepidemiaan ja olemme tehostaneet siivousta sekä hygieniatoimenpiteitä. Asiakaspalvelussa käytämme kasvomaskeja ja saat meiltä tarvittaessa maskin asioidessasi meillä. Meillä on asiakkaille varattuna käsidesiä sekä asiakasvessassa käsienpesumahdollisuus. Halutessasi voimme desinfioida autosta ne paikat, joihin asennuksen aikana on koskettu. Voit tuoda autosi meille huoletta huoltoon tai renkaiden vaihtoon.

Rengashotellimme on tällä hetkellä täynnä, joten emme voi valitettavasti ottaa uusien asiakkaiden renkaita vastaan.

Tieliikennelain uudistuksen vaikutus talvirenkaiden käyttöön

Tieliikennelaki uudistui 1.6.2020 myös talvirenkaiden käytön suhteen. Uudesta lainsäädännöstä on jokaisen kuluttajan hyvä huomioida muutokset talvirenkaiden käytön suhteen. Uuden tieliikennelain mukaan talvirenkaita on käytettävä marraskuusta maaliskuuhun, kun keliolosuhteet ja sää sitä edellyttävät. Lue lisää täältä.

Ajankohtaiset tarjoukset

Katso täältä kaikki ajankohtaiset tarjouksemme talvirenkaista ja autohuollosta. Tarjoukset ovat voimassa 30.11.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Saat meiltä ostoksiin nyt kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kampanja on voimassa 28.11.2021 asti.

Ilmainen sijaisauto huollon ajaksi

Meiltä saat sijaisauton ilmaiseksi käyttöösi huollon tai korjauksen ajaksi. Maksat vain polttoaineesta. Auto annetaan käyttöösi täydellä tankilla ja auto palautetaan meille täydellä tankilla.  Sijaisauto varataan huoltoajan varaamisen yhteydessä.

Sijaisautoissa ei saa kuljettaa eläimiä eikä tupakoida.

Rengasmyynti

Meiltä löytyy suoraan varastosta kattava valikoima kesä- ja talvirenkaita. Laadukas rengasvalikoimamme kattaa henkilöauton, maasturin ja tavara-auton renkaat. Edustamamme merkit ovat tunnettuja rengasmerkkejä kuten Bridgestone, Nokian, Firestone, Hankook ja Dayton. 

Maksa autosi huolto laskulla – nyt 3 kuukautta kulutonta maksuaikaa!

Meillä voit maksaa myös laskulla. Saat meiltä ostoksiin nyt kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kampanja on voimassa 28.11.2021 asti. Laskun toimittaa Svea Ekonomi. Lue lisää lasku- ja osamaksumahdollisuudesta täältä.

Luotettava autokorjaamo

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia ja Kuluttajaviraston/kuluttaja-asiamiehen tarkistamia ja hyväksymiä moottoriajoneuvojen korjausehtoja. Linkki korjausehtoihin tässä.