Autofit Rahoitus

Laskulla aina vähintään 30 päivää kulutonta maksuaikaa!

Autofit-rahoitus – Svea

Auto kuntoon Svean laskulla tai erämaksulla. Saat meiltä laskulla aina vähintään 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun toimittaa Svea.

  • Ostohetkellä riittää, kun vain todistat henkilöllisyytesi luottopäätöksen saamiseksi
  • Lasku tai joustava erämaksu
  • Luottoraja 4 000 €
  • Aina vähintään 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Laskulla

Laskulla saat arjen joustoa maksamiselle ja hoidat laskun kätevästi verkkopankissasi. Halutessasi voit laskun saatuasi muuttaa sen myös ostoluotoksi ja maksaa pienemmissä erissä itsellesi sopivassa aikataulussa.

Voit maksaa laskun vaikka kolmessa osassa tai lyhentää sitä esimerkiksi joka viikko, kunhan muistat käyttää aina laskussa olevaa viitenumeroa. Kun lasku on maksettu kokonaisuudessaan alkuperäiseen eräpäivään mennessä, ei laskusta tule mitään korkoa eikä kuluja!

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Erämaksulla

Maksamalla ostoksesi erämaksulla, valitset jo ostotilanteessa itsellesi sopivan maksuaikataulun. Halutessasi voit silti maksaa koko summan ensimmäisen laskun saatuasi tai milloin vain myöhemmin.

Erämaksun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Alustava luottopäätös helposti tekstiviestillä

Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestillä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi sekä haluamasi luottosumma (esim. SVEA 121212-xxxx 500) numeroon 045 7395 0161. Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi. Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön.

 

Tutustu tarkemmin:

Ostoluoton yleiset ehdot

Erämaksuluoton yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Lisätietoja Svea Ekonomin asiakaspalvelusta puh. (09) 4242 3330 (ma-to 8:00-18:00, pe 8:00-17:00)

 

Rahoituksen tarjoaa:

 

Autofit Huoltotili – Resurs Bank

Maksaessasi ostoksesi Autofit Huoltotilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään, kampanjoissa vielä pidempi maksuaika!
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ (linkki luottohakemukselle)

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.