Ajankohtaiset kesärengas- ja autohuoltotarjoukset

Laskulla nyt 3 kk kulutonta maksuaikaa!
Varaa aika

Ajankohtaiset kesärengas- ja autohuoltotarjoukset

Kesärengastarjoukset ovat voimassa 31.5.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Renkaiden hinnat sisältävät 4 kpl renkaita /sarja sekä vannetyöt, uudet venttiilit, tasapainotuksen, kierrätysmaksun ja alleasennuksen. Hintoihin ei sisälly mahdolliset paineentunnistusanturit eikä niiden koodaus.

Kuponkitarjous, 30 euron alennus määräaikaishuollosta, on mahdollista käyttää myös mainitsemalla kampanjakoodi “kuponkitarjous2024” varausta tehdessä. Varauksen voi tehdä netissä 24h, sähköpostitse tai puhelimitse. Kuponkitarjous on voimassa 31.5.2024 mennessä varattuihin huoltoihin. Alennuksen saa yli 200 euron huolloista.

Nyt saat laskulla 90 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa laskulla. Kampanja on voimassa 31.5.2024 asti ja koskee kuluttaja-asiakkaita. Laskun toimittaa Svea. Lue lisää täältä.

Tiesithän, että saat meiltä huollon ajaksi sijaisauton käyttöösi veloituksetta! Sijaisauto varataan huoltoajan varaamisen yhteydessä.

Varaa aikasi autosi huollolle tai korjaukselle nettiajanvarauksestamme 24h täältä.

Voit myös soittaa ja varata ajan puhelimitse ma-pe klo 8.00-16.30 puh. 0400 578 020

kesärengastarjoukset tampere
kesärengastarjoukset tampere
kesärengastarjoukset tampere
kesärengastarjoukset tampere
kesärengastarjoukset tampere
kesävannetarjoukset tampere
autohuoltotarjoukset tampere
kesärengastarjoukset tampere
kesärengastarjoukset tampere

Bridgestone-kampanjat – 24 kuukauden rengasturva & 100 % tyytyväisyystakuu & TESTOURBEST -lahjakortti

  • 24 kuukauden rengasturva korvaa renkaan puhkeamisen esimerkiksi naulojen tai terävien kivien vuoksi sekä renkaan vahingoittumisen sen osuttua reunakivetykseen, mikäli rengas ei ole korjattavissa.
  • 100 % tyytyväisyystakuu: Jos et ole kuukauden sisällä ostopäivästä tyytyväinen ostamiisi renkaisiin, saat 100 % rahat takaisin, kun palautat renkaat niiden ostopaikkaan ja teet hyvityspyynnön Bridgestonen kampanjasivulla.
  • TESTOURBEST: Ostaessasi Bridgestone-renkaat, saat lisäksi 20-70 euron arvoisen lahjakortin, kun jätät arvion ostamistasi Bridgestonen renkaista TESTOURBEST-kampanjasivulle. Lahjakortin suuruus riippuu autosi rengaskoosta: 16″-17″-renkaisiin 20 €, 18″ -renkaisiin 60 € ja 19″ -renkaisiin 70 € lahjakortti. Tarjolla on useita erilaisia lahjakortteja liikkeisiin ja palveluihin, joista voit valita mieleisesi. 

Lue täältä lisää Bridgestonen rengasturvasta ja tyytyväisyystakuusta. Täältä voi lukea lisää TESTOURBEST-kampanjasta.

 

 

 

 

Falken tankkaa – kampanja

Ostaessasi Falken kesärengassarjan (4 kpl), saat 20 euron (16″-17″) tai 40 euron (18″ alkaen) ST1/Shell-lahjakortin. Kampanja on voimassa 31.5.2024 asti.

Autamme sinua mielellämme sopivien renkaiden valinnassa, soita ja kysy meiltä lisää puh. 0400 578 020