Autofit Epilän Autohuolto

Paikallinen perheyritys

Autofit Epilän Autohuolto – paikallinen perheyritys

Autofit Epilän Autohuolto aloitti toimintansa 1.4.2014. Epilän Autohuolto on osa Autopalvelukeskus Tampere -nimistä palvelukeskusta, jonka alta löytyy erikoisosaamista autohuollon lisäksi myös tuulilasien korjauksista ja vaihdoista (Tampereen Autolasipalvelu), auton akuista (Epilän Akkumyynti) sekä renkaista (First Stop Tampere). Autopalvelukeskus Tampere on paikallinen perheyritys, jonka juuret ovat vuonna 1993 perustetussa Tampereen Autolasipalvelu Oy:ssä. Ylöjärveläinen yrittäjäpariskunta Katri ja Eero Eloranta osti yrityksen omistukseensa vuonna 2011 ja lähti ennakkoluulottomasti kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa ja palkkaamaan yritykseen uusia osaajia. Vuoden 2011 lopulla yritys laajensi toimintaansa autojen akkumyyntiin, jonka osalta aputoiminimeksi tuli Epilän Akkumyynti.

Autopalvelukeskus Tampere, käynti yritykseen liikekeskuksen alakerrasta
Vuoden 2014 alussa yritys muutti Pispalan valtatie 91:een ja laajensi toimintaansa edelleen monimerkkikorjaamopuolelle. Autofit Epilän Autohuolto aloitti uusissa tiloissa 1.4.2014 ja yritykseen palkattiin autonasentajia sekä työnjohtaja vetämään autohuoltotoimintaa. 1.4.2016 yritys liittyi First Stop -rengasketjuun ja sen myötä First Stop Tampere aloitti rengasmyynnin ja rengashotellitoiminnan. 1.1.2021 yritys muutti Pispalan valtatie 94:ään. Kaikki palvelut säilyivät ennallaan.
Lasten leikkipaikka
Tällä hetkellä Autopalvelukeskus Tampere työllistää neljä autonasentajaa, kaksi tuulilasiasentajaa sekä autohuollon korjaamopäällikön ja työnjohtajan. Yrittäjinä toimivat Katri ja Eero Eloranta. Autohuollon korjaamopäällikkönä toimii Tassi Rev. Kaikilla autonasentajillamme on luonnollisesti ajoneuvoasentajan pätevyys. Meille on tärkeää pysytellä ajan hermolla, joten koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme. Kaikilla autonasentajillamme on kylmäalan pätevyystodistus ja BG-huoltojen sertifikaatti. Yhdellä autonasentajallamme on lisäksi LuK kaksoiskytkinjärjestelmä -sertifikaatti. Tuulilasiasentajillamme on pitkä ja vankka yhteensä yli 30 vuoden kokemus tuulilasien korjauksesta ja asennuksesta. Ammattitaitoa pidetään säännöllisesti yllä osallistumalla lasivalmistajien järjestämiin tuotekoulutuksiin. Henkilökuntamme on myös kouluttanut uusia tuulilasiasentajia ympäri Suomea.
Autopalvelukeskus Tampere, työnvastaanotto
Autopalvelukeskus Tampere on toiminut monille autoalan opiskelijoille työharjoittelupaikkana ja työharjoittelun myötä kolme autonasentajaa onkin työllistynyt yritykseemme. Otamme mielellämme työharjoitteluun jatkossakin hyviä ja reippaita harjoittelijoita. Lisätietoja voi kysyä toimitusjohtaja Eero Elorannalta, puh. 045 872 3934 tai s-posti: info@autopalvelukeskustampere.fi.