Rengashotelli

Varaa aika

Rengashotellipalvelu

Renkaiden säilytys saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Jättäessäsi renkaasi meille säilytykseen, varmistat että renkaasi ovat käyttökuntoiset seuraavankin kauden. Asuinpaikkasi varastossa ei ole siten turhaa palokuormaa, joka aiheuttaa tulipalon sattuessa erittäin ison riskin suuronnettomuudelle. Näin säästät myös omaa varastotilaasi.

Rengashotellissamme renkaasi varastoidaan renkaille sopivissa olosuhteissa. Oikeat olosuhteet ovat tärkeä tekijä renkaan kunnon säilymiselle. Varastoinnissa rengasta rasittaa valon ultraviolettisäteily, ilmankosteus ja lämpö. Myös liuottimet, pitkäaikainen varastointi ja renkaaseen kohdistuva vääntö tai paino vahingoittavat rengasta varastoinnin aikana. Rengashotellissamme kaikki nämä asiat on otettu huomioon ja voit luottaa siihen, että renkaasi ovat hyvässä kunnossa kauden vaihtuessa.

Renkaiden säilytyksen lisäksi rengashotellipalveluumme sisältyy renkaiden kuntotarkastus. Mikäli renkaasi vaativat uusimista, otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme muutamia rengasvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Renkaanvaihdon yhteyteen voit tilata pienestä lisämaksusta myös tasapainotuksen.