Tulisitko meille töihin tai harjoitteluun?

Meille autonasentajaksi?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja ahkeraa autonasentajaa, jolla on hyvä työasenne. Pystyt huoltamaan ja korjaamaan itsenäisesti henkilö- ja pakettiautoja. Sinulta onnistuu vianhaku, diagnosointi sekä haastavammatkin huolto- ja korjaustyöt.

Mitä toivomme hakijalta?

– autoalan koulutusta ja vähintään 1 vuoden työkokemusta alalta
– omatoimisuutta, huolellisuutta sekä tehokasta otetta työntekoon
– hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta
– Autofutur-ohjelmiston käyttökokemus on eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

– monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi

– mukavan ja rennon työporukan, jossa on helppo pyytää työkaverilta tarvittaessa apua

– kilpailukykyisen ja oikeudenmukaisen palkan

– säännöllisen työajan ma-pe klo 8.00-16.30

– kattavan tapaturmavakuutuksen koskien myös vapaa-aikana sattuvia vahinkoja
– mahdollisuuden halutessasi korjata ja fiksata omia autojasi tiloissamme viikonloppuisin

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 6.4.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eero Eloranta p. 045 872 3934, sähköposti: info@tampereenautolasipalvelu.fi.

 

 

Meille oppisopimuksella töihin?

Oppisopimuskoulutus on työelämälähtöinen koulutusmuoto, jossa valtaosa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu työpaikalla työtä tekemällä. Työtehtävien tulee soveltua suoritettavaan tutkintoon tai koulutukseen. Oppisopimuskoulutus järjestetään yhteistyössä työpaikan ja oppilaitoksen välillä. Oppisopimuksen tavoitteena on sovittaa yhteen opiskelijan yksilölliset tarpeet ja työnantajan intressi.

Mikäli olet motivoitunut tulemaan meille töihin oppisopimuksella, ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla: Eero Eloranta p. 045 872 3934 tai info@tampereenautolasipalvelu.fi.

 

Meille työharjoitteluun?

Olemme toimineet monille autoalan opiskelijoille työharjoittelupaikkana ja työharjoittelun myötä kolme autonasentajaa onkin työllistynyt yritykseemme. Otamme mielellämme työharjoitteluun jatkossakin hyviä ja reippaita harjoittelijoita. Lisätietoja voi kysyä toimitusjohtaja Eero Elorannalta, puh. 045 872 3934 tai info@tampereenautolasipalvelu.fi.

 

Keitä me olemme?

Olemme paikallinen perheyritys. Meille on tärkeintä työntekijöidemme hyvä viihtyvyys sekä erinomainen asiakaspalvelu laadukkaan työnjäljen lisäksi. Kuulumme valtakunnallisiin Autofit ja First Stop -ketjuihin, jotka takaavat mahdollisuudet esim. lisäkoulutuksiin työntekijöiden oman kiinnostuksen mukaan.

Työllistämme tällä hetkellä neljä autonasentajaa, kaksi tuulilasiasentajaa sekä autohuollon korjaamopäällikön ja työnjohtajan. Yrityksen virallinen nimi on Tampereen Autolasipalvelu Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1993 alkaen. Yrittäjinä ovat toimineet vuodesta 2011 alkaen ylöjärveläiset Eero ja Katri Eloranta.

Suomalaisen Työn Liitto myönsi 15.12.2022 yrityksellemme Avainlippu-tunnuksen, joka on merkki suomalaisesta työstä. Meille on tärkeää toimia paikallisesti ja luoda työpaikkoja Suomeen.