BG-Huoltopalvelut - ennakoivaa huoltoa toimivuustakuulla

Sijaisauto veloituksetta huollon ajaksi!
Varaa aika

Meiltä sijaisauto veloituksetta huollon tai korjauksen ajaksi!

BG-huoltopalvelut

BG-huoltopalvelut

BG Products, Inc. on omistautunut ylläpitämään ajoneuvojen toimintaa korkealuokkaisten huoltopalveluiden avulla. BG tuotteet valmistetaan Kansasin Wichita:ssa ja jaellaan sieltä ympäri maailman. BG:n vain ammattilaisille suunnatut tuotteet ja palvelut lisäävät autojen tehokkuutta, polttoainetaloudellisuutta ja pitkän ajan luotettavuutta. Joydrive Oy toimii yksinoikeudella Suomessa BG tuotteiden maahantuojana.

 

Ennakoivaa huoltoa toimivuustakuulla. BG-tuotteet puhdistavat, suojaavat ja säästävät rahaa.

Automaattivaihteistonhuolto

Automaattivaihteiston huolto

Jotkut ovat sitä mieltä, että vaihteistot kestävät vain tietyn, automallista riippuvan määrän määrän kilometrejä. Me tiedämme, että se ei ole totta. Riittämätön vaihteistoöljyn suojaus sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan. Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

Ominaisuudet

 • Hajottaa ja liuottaa likaa ja lietettä
 • BG PXT Öljynvaihtomenetelmä poistaa kaiken vanhan öljyn ja lian
 • Lisää vaihteiston todellisen tilavuuden verran uutta automaattivaihteistoöljyä
 • Uuden öljyn sekaan lisätään öljyntehostaja-aine, joka pidentää öljyn käyttöikää ja suojaa tiivisteitä ja pehmentää vaihtamista

Edut:

 • Vähentää lian muodostumista vaihteistoon
 • Palauttaa vaihteiston toimintakyvyn
 • Pidentää vaihteiston käyttöikää

Automaattivaihteistojen öljy ikääntyy hapettumisen ja liiallisen rasituksen myötä. Hapettunut öljy paksuuntuu ja alkaa likaannuttaa vaihteistoa. Kuluttaja huomaa öljyvoitelun heikkenemisen epämääräisenä toimintana. Vaihteistoöljy kestää optimaalisessa käytössä n. 160 000 km, mutta todellisuudessa käyttöolosuhteista johtuen n. 80 000 km. Useat automerkit ja vaihteistovalmistajat suosittelevatkin vaihtamaan öljyn ennen kuin ongelmat ilmaantuvat.

Automaattivaihteiston toimintahäiriöt:

 • Epämääräinen toiminta kylmänä
 • Vaihteen vaihto venyy/luistaa
 • Vaihteenvaihto liiallisen terävä
 • Kaikki vaihteet eivät toimi kunnolla

BG Automaattivaihteistohuollon edut:

 • Pehmeämpi toiminta
 • Vähemmän vikoja
 • Johdonmukainen toiminta
 • Pienempi polttoaineenkulutus

BG Automaattivaihteiston huoltopalvelussa automaatti-, DSG- ja CVT-vaihteistot puhdistetaan huippuluokan BG PXT™ Performance Exchange™ -vaihteistojen huoltolaitteella ja erillisen puhdistuskemikaalin avulla. Huoltopalvelussa ylimääräistä öljyä ei käytetä järjestelmän huuhteluun, joka säästää sekä rahaa että luontoa. Huoltolaite vaihtaa vaihteistosta kaiken öljyn 100 %:sti, kun perinteisellä tavalla saadaan vaihdettua parhaimmillaan vain 30-40%. Huollon jälkeen automaattivaihteistoöljyn sekaan lisätään laitteen avulla automaattivaihteiston öljyntehostaja-ainetta, joka pidentää vaihteistoöljyn käyttöikää ja suojaa vaihteistoa pidempään. BG Automaattivaihteistohuollon hinnat: Perinteiset automaattivaihteistot 390 € DSG-vaihteistot 440 € CVT-vaihteistot 490 €

DPF ja päästöjärjestelmän kunnostushuolto

DPF & Päästöjärjestelmän kunnostushuolto

Oletko huomannut dieselautossasi seuraavia oireita: tehon lasku, lisääntynyt savutus ja kasvanut kulutus? Entä käynnistyykö hiukkassuodattimen puhdistus (regenerointi) entistä useammin ja kestää pitempään? Se voi johtua liiallisesti kuormittuneesta hiukkasuodattimesta (DPF).

Dieselmoottorin pakokaasut virtaavat hiukkassuodattimen (DPF) läpi. Suodatin puhdistaa pakokaasuja keräämällä kennostoonsa nokea ja suurimpia hiukkasia. Kun nokea ja hiukkasia alkaa kertyä liikaa, käynnistää auton ohjainlaite suodattimen puhdistuspolton (regenerointi). Puhtaaksi poltossa auton järjestelmä ruiskuttaa polttoainetta pakosarjaan, jotta regenerointi käynnistyy. Polton voi huomata esimerkiksi joitakin minuutteja jatkuvasta poikkeuksellisesta savuttamisesta, kulutuksen tilapäisestä noususta tai moottorin tehon alenemisesta.

Puhdistuspolton aikana pakokaasujen lämpötilan täytyy olla tarpeeksi korkea, jotta noki palaa pois suodattimesta.  Jos dieselautolla ajetaan vain lyhyitä ajoja alhaisilla nopeuksilla, ei tarvittavaa lämpötilaa ehkä saavuteta, jolloin polttoprosessi ei pääse käynnistymään tai se voi keskeytä ajosuoritteen loppumisen myötä. Seurauksena voi olla, että suodatin vähitellen tukkeutuu. BG DPF & Päästöjärjestelmän huollossa pakokaasujärjestelmä puhdistetaan käyttämällä laitetta, joka käynnistää regeneroinnin ja kontrolloi sitä. BG Premium Dieselhuolto täydentää huollon vähentämällä DPF-suodattimen taipumusta tukkeentua noesta ja mahdollistamalla auton oman järjestelmän käynnistämien puhtaaksipolttojen tapahtumisen.

 

Ominaisuudet:

 • Puhdistaa ilmanottojärjestelmän
 • Puhdistaa päästöjärjestelmän
 • Käynnistää DPF-regeneroinnin ja kontrolloi sitä

Edut:

 • Palauttaa polttoainetaloudellisuuden
 • Vähentää päästöjä
 • Palauttaa hiukkassuodattimen tehokkuuden
 • Palauttaa moottorin tehon ja suorituskyvyn
 • Pidentää turbon ja hiukkassuodattimen käyttöikää

6117pre 80e1e78d42085a6

BG DPF kunnostushuolto on vallankumouksellinen huoltopalvelu. BG on kehittänyt tehokasta ja turvallista DPF huoltomenetelmää kolme vuotta. Tuotekehityksen tuloksena BG Products on maailman ensimmäinen valmistaja, joka voi todella sanoa, että meillä on ammattimainen ratkaisu DPF ongelmiin. BG Products Inc. on patentoinut tämän keksintönsä. BG9300F laite yhdessä BG258 Diesel intake & Emissions Cleanerin kanssa puhdistaa ja regeneroi hiukkassuodattimen ja moottorin ilmajärjestelmän samalla kertaa.Tämä on erittäin vakuuttava huoltopalvelu ja se todella toimii. Parasta olisi huoltaa hiukkassuodatin jo ennen ongelmien ilmaantumista. Huolto vähentää pakokaasunvirtauksen vastapainetta ja se vaikuttaa moottorin tehokkuuteen ja polttoaineen kulutukseen. Lisäksi huoltopalvelu puhdistaa ilmajärjestelmän, joka auttaa moottorin ilmansaantia ja edesauttaa moottoria ja päästöjärjestelmää pysymään puhtaampana pidempään. Osana huoltopalvelua BG suosittelee tekemään ennaltaehkäisevän BG Premiumhuollon. Tällä varmistamme, että hiukkassuodatin ongelmat eivät uusiudu ja voit ajaa autollasi kuten haluat. BG DPF ja päästöjärjestelmän kunnostushuolto 690 €

BG Performance öljyhuolto moottorille

BG Performance öljyhuolto moottorille

BG Performance huolto on yksi parhaista huoltotoimenpiteistä, mitä voit autoosi teettää. BG:n korkealaatuiset ja autoalan ammattilaisten suosittelemat tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi BG Performance huolto palauttaa moottorin suorituskyvyn ja taloudellisuuden! BG Performance huolto on tarkoitettu sekä bensiini-, että dieselmoottorille.

 

Ominaisuudet:

 • Poistaa karstaa venttiileistä ja palotiloista
 • Liuottaa likaa ja hartsia
 • Irrottaa vaikeasti puhdistettavat öljyn jäämät
 • Puhdistaa bensiinillä toimivan suorasuihkutusmoottorin mikrotarkat kanavat
 • Palauttaa moottorin käynnin tasaisuuden ja tehon ennalleen
 • Pidentää sytytystulppien käyttöikää
 • Parantaa moottorin puristuksia

Edut:

 • Valmistajan määrittämiin arvoihin palautunut polttoainetehokkuus
 • Moottorin luotettava suorituskyky
 • Rahansäästö polttoainekuluissa

BG Performance huollossa puhdistetaan auton polttoainejärjestelmä sekä moottori ”polttoainesäiliöstä pakoputkeen”. BG Performance huolto soveltuu sekä bensiini- että dieselmoottoreille. Molemmille moottorityypeille löytyy omat aineensa. Huollossa käytetään eri puhdistusaineita sekä moottorille että polttoainejärjestelmälle ja uuteen öljyyn lisätään tehostaja-aine. BG Performance huolto tyhjentää hiilikarstan venttiileistä ja suuttimista, poistaa lietteen sekä karstan moottorista ja palauttaa moottorin puristuspaineet. Huolto parantaa ajettavuutta ja lisää öljyn tehokkuutta. Ilmanotto toimii paremmin, tyhjäkäynti tasaantuu ja on hiljaisempi sekä kaiken kaikkiaan moottorin reagointi paranee. BG Performance huolto palauttaa autosi tehot, laskee päästöjä ja pienentää polttoaineen kulutusta eli säästät selvää rahaa. BG Performance huolto öljynvaihtohuollon yhteydessä 89 €.