Sijaisauto veloituksetta huollon ajaksi!

Varaa aika

Sijaisauto veloituksetta huollon ajaksi

Meiltä saat sijausauton ilmaiseksi käyttöösi huollon tai korjauksen ajaksi. Maksat vain polttoaineesta. Auto annetaan käyttöösi täydellä tankilla ja auto palautetaan meille täydellä tankilla. Sijaisauto varataan huoltoajan varaamisen yhteydessä.

Sijaisauton käyttöehdot

Veloitukseton sijaisauton käyttöoikeus ei sisällä polttoaineita. Auto luovutetaan ja palautetaan tankki täynnä. Asiakas voi halutessaan palauttaa auton tankkaamatta, jolloin polttoainekustannukset veloitetaan ajettujen kilometrien mukaan 0,18 €/km.

Sijaisautossa EI saa kuljettaa eläimiä eikä tupakoida. Väärinkäytöksistä veloitetaan auton puhdistuskustannuksina 200 €. Sijausautoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

Asiakas sitoutuu noudattamaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta sijaisautoa käyttäessään. Asiakas on velvollinen korvaamaan kokonaisuudessaan autosta kadonneet osat ja lisävarusteet niiden uushankinta-arvon mukaisesti. Epilän Autohuolto / Tampereen Autolasipalvelu Oy ei vastaa sijaisautosta kadonneesta asiakkaan omaisuudesta. Liikennevahingon sattuessa asiakkaan tulee soittaa poliisi paikalle tapauksen tutkimiseksi. Mikäli sijaisautolle tai muulle autolle tai omaisuudelle aiheutuu vahinkoa, on asiakkaan täytettävä heti vahinkoilmoitus ja toimitettava se Epilän Autohuollolle / Tampereen Autolasipalvelu Oy:lle riippumatta siitä, kuka on syyllinen vahinkoon. Asiakas on velvollinen korvaamaan autolle sattuneet vahingot 1 400 € omavastuuseen asti jokaista aiheuttamaansa vahinkoa kohti. Omavastuusta vastaa vahingon aiheuttaja tai mikäli syyllisestä ei ole tietoa niin sijaisauton käyttäjä.

Asiakas on vastuussa kaikista sijaisautoon käyttönsä aikana kohdistuneista sakoista ja pysäköintivirhemaksuista sekä niiden aiheuttamista perintäkuluista.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan sijaisautossa huomaamistaan vioista tai puutteista välittömästi korjaamolle (puh. 0400 578 020 / Epilän Autohuolto, puh. 045 872 3934 / Tampereen Autolasipalvelu). Epilän Autohuolto / Tampereen Autolasipalvelu Oy ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista (ml. ansiomenetykset) asiakkaalle, mikäli sijaisauto rikkoontuu ja/tai matka keskeytyy.

Sijaisauto pitää palauttaa sovittuun ajankohtaan mennessä ja samaan paikkaan, josta asiakas on saanut auton haltuunsa, ellei toisin sovita. Mikäli sijaisauto palautetaan myöhässä niin myöhästymisestä veloitetaan 85 € jokaiselta myöhästymistä seuraavalta vuorokaudelta. Asiakas ilmoittaa sijaisauton kilometrilukeman palauttaessaan auton.

Sijaisautoissa on käytössä sähköinen ajopäiväkirja, joka perustuu GPS-paikannukseen. Ajopäiväkirjalla selvitetään verottajalle sijaisautolla tehdyt ajot.

Mikäli tulee kysyttävää Epilän Autohuollon / Tampereen Autolasipalvelu Oy:n aukioloaikojen ulkopuolella sijaisauton käyttöön liittyen, pyydämme olemaan yhteydessä puh. 045 872 3934. Yritys on avoinna ma-pe klo 7.30-17.00.